post

Смело можем да кажем, че всяка от трите жени, споменати в заглавието, се слави с красивото си лице и стройната си осанка. Милиони дами по света наблюдават техните снимки и си задават въпроса “Каква е тайната на красивата и вечно млада визия?”. И ето, че понякога се оказва, че малките ритуали на големите жени са по-простички, отколкото самите ние очакваме. Подложени на сериозни изпитания, лицата и косите на Джулия Робъртс, Клеопатра и София Лорен безспорно винаги са изисквали повече грижа, за да изглеждат по безупречен начин. И трите дами са намерили своя любим продукт в лицето на зехтина.

Зехтинът – натурална съставка за натурална красота!

 Оставяме настрани скъпата козметика и разнообразните кремове и обръщаме поглед към зехтина. Оказва се, че това маслиново масло е супер подходящо за дълбока хидратация и подхранване на много изсъхнала кожа. Независимо че са част от коренно различно време, Клеопатра и София Лорен добре познавали ползите на зехтина и редовно го прилагали към своята кожа. Към техния “клуб”, според италианския Vogue, наскоро се присъединила и самата Джулия Робъртс, за която зехтинът станал неизменна част от разкрасителната процедура. Според различни издания, Джулия Робъртс залага на маска със зехтин и топла вода, която втрива в косата си за около половин час преди да се изкъпе. Наред с това, таблоидите разказват, че тя обича да си прави маска за крака като обилно намазва стъпалата със зехтин, обува чифт стари чорапи и заспива. София Лорен, освен че подхранва кожата си със зехтин като поставя маслото във ваната, го включва и като задължителна част от дневното си меню в своята средиземноморска диета.

oliveoil

Много дами са красиви, но Клеопатра, София Лорен и Джулия Робъртс са жени, за чиято красота ще се говори още дълго време! Ако до сега все нещо ви е спирало да пробвате полезните свойства на зехтина в ролята му на разкрасителен продукт, то визията на тези три жени е добра причина да го направите.

Нашият Екстра Върджин зехтин Арголис освен, че ще добави невероятен аромат на ястието, във всяка капка съдържа и доза здраве! Вече знаете къде ще го откриете: HIT Max, CBA, Фантастико, Билла и по-добрите квартални магазини!

Видяно: 220 пъти

Коментари