post

Любители ли сте на вкусната храна? Обичате ли пици? Най-вероятно много от вас ще изразят мнение, че пицата е приятна за небцето, но е твърде калорична и води до повишаване на килограмите. В тази статия ще научите по какъв начин да приготвите необикновена пица с маслини и зехтин, която удължава живота.

Какво по-хубаво от това човек да консумира любимата си храна и да знае, че тя има благотворно влияние към здравословното му състояние? Това не е мит, а истинска реалност. Тайната на тази пица е в нейните съставки. Използват се маслини и зехтин. Да, маслините са често срещан продукт за пици, но зехтинът не е особено известен с това свое приложение. Пицата с маслини и зехтин е идеална за закуска, обяд или вечеря. Това е мултифункционална храна, която ще ви изпълни с енергия и сили през целия ден.

Пицата с маслини и зехтин минимизира риска от появата на карциноми. Тя носи името „Паскалина“ и за нейното приготвяне не се използват колбаси и различни видове меса. Не се прилагат сирена и кашкавали. Пицата е покрита с домати, маслини, броколи, чесън, сос чили, който има силно въздействие върху метаболизма и студено пресован зехтин. Тази иновативна пица ще доведе чревната ви флора до възраждане и ще се чувствате по-щастливи и изпълнени с енергия.

Общоизвестната фраза, че „ние сме това, което ядем“ за пореден път се доказва на 100% с помощта на тази прекрасна пица. Съставките на пицата са внимателно подбрани. Няма употреба на вредни продукти, които да доведат до негативни здравословни последици. „Паскалина“ е истинска амброзия в кулинарията. Пригответе я в домашни условия и зарадвайте своето семейство, близки и приятели.

Тази иновативна пица ще засити глада ви, ще ви зареди с енергия и ще подобри вашето настроение. Моментът, в който тя присъства на трапезата ви, ще бъде истински празник за вашите сетива и здраве.

Видяно: 175 пъти

Коментари