post

Страхът и тревогата, които завладяха света през последните няколко месеца, определено следва да ни научат на нещо и то е, че няма нищо по-важно от това сами да се грижим за здравето си. COVID-19 е поредното доказателството за крехката природа на човека и за неговата уязвимост под влиянието на външни, неконтролируеми фактори. Изолацията и социалната дистанция ни даде време да се замислим как можем да си помогнем за в бъдеще, така че да предотвратим подобно нещо да се повтори.

Ние мислим, че сме открили лесно и натурално решение, от което всеки човек може да се възползва в ежедневието си за укрепване на имунитета. Нещо повече, то е не само полезно, но и супер вкусно. Да, точно така – говорим ви за маслините и зехтина като задължителен елемент от нашето дневно меню.

Зехтин и маслини – вкусните приятели на нашия организъм

  1. Премахват наднормения холестерол и се грижат за контрола кръвното налягане;
  2. Намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, които са сочени за най-честата причина за смърт по целия свят;
  3. Стимулират имунната система, когато е подложена на различни стресови фактори и ѝ помагат да се справи с тях;
  4. Помагат за превенцията на някои доброкачествени и злокачествени тумори, Алцхаймер и други;
  5. На последно място, но не по-важност, маслините и зехтинът са част от натуралната козметика на дамите от стотици години насам. Още в древността са открили техните ползотворни свойства върху кожата и предотвратяването на стареенето. Ние вярваме, че човек изглежда най-добре, когато е здрав, затова наред с разкрасителните процедури, не забравяйте да си похапвате маслини и зехтин за допълнителен ефект.

И въпреки че това са само част от полезните свойства на зехтина и маслините, ние ще спрем до тук, защото сме сигурни, че горепосочените са достатъчна причина да ги включите в ежедневното си меню. Доверете се на качествени продукти, за да увеличите извличаните ползи. Ето защо ви предлагаме да се запознаете с нашите продукти, за които гарантираме страхотното качество на всяка маслинка и всяка капка от течното ни злато – зехтин Арголис! Всичко за тях тук >>>www.stefanika.com

Видяно: 158 пъти

Коментари